Home » Aanmelden GK

Aanmelden GK

Heb jij je geselecteerd voor de Gelderse Kampioenschappen? Lees onderstaande dan goed door!

De geselecteerden (inclusief reserves) uit de Kring moeten het KNHS inschrijfformulier mailen naar de contactpersonen van de kring Achterhoek Oost, zie onderaan dit bericht de mailadressen van de contactpersonen.

Bij de pony’s  de aanmelding mailen naar:

Astrid Grosman, astridgrosman@gmail.com 

Bij de paarden de aanmelding mailen naar:

Mariska Hissink mariskahissink@gmail.com:

Geef het bestand in Word je eigen naam + klasse vermelding+ combinatienummer, dan is het beter te verwerken en terug te vinden.

Voorbeeld: C.Renskers B dress. Cat.C.+ combinatienummer. Als je reserve bent, vermeldt dit dan aub even in de begeleidende mail.
Als er na de inschrijvingsdatum geen aanmelding binnen is, dan schrijft de Regio de eerstvolgende combinatie van de reservelijst in die wel een aanmelding heeft ingestuurd.

Vrije inschrijvingen

Vrije inschrijvingen kunnen zich rechtstreeks aanmelden, via het inschrijfformulier, en afmelden bij Dhr. W.A. Romijn, via mail wedstrijdsecretariaat onder vermelding van het combinatienummer. Ook deelname aan de verenigingskampioenchappen en de afdelingsdressuur moet rechtstreek worden aangemeld. Voor meer informatie en de juiste mailadressen en de startlijsten zie www.knhsregiogelderland.nl

Afmeldingen van geselecteerde combinaties dienen aan het kringsecretariaat doorgegeven te worden. Het kringsecretariaat meldt het aan het wedstrijdsecretariaat en brengt de reserve combinatie op de hoogte dat deze kan starten.
Indien je niet kunt deelnemen, dan graag per omgaande bericht per email naar:

Pony’s dressuur: Astrid Grosman, astridgrosman@gmail.com


Paarden : Mariska Hissink mariskahissink@gmail.com

En wellicht ten overvloede: De KNHS controleert achteraf op startgerechtigdheid. Mocht u, of uw kind, in een verkeerde klasse (meestal een te lage klasse) op de outdoor kampioenschappen starten, dan riskeert u een boete van € 250,-. U bent zelf verantwoordelijk voor het opgeven en starten in de juiste klasse. Ook HC-starts in een hogere klasse tellen daarbij mee.

Echter voordat je je definitief inschrijft, willen wij je adviseren om je goed op de hoogte te stellen van de geldende (kampioenschaps)reglementen en met name van je startgerechtigdheid. Je vindt deze reglementen op www.knhs.nl/reglementen en in het vraagprogramma van het betreffende kampioenschap.

Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor het juist starten, ook tijdens de Regio- en KNHS Kampioenschappen. De controle zal, conform de kampioenschapsbepalingen, achteraf plaatsvinden door de KNHS.

Wanneer je twijfelt aan je startgerechtigdheid voor de Regio- en/of KNHS Kampioenschappen,  neem dan van te voren contact op met de KNHS. Je kunt ze bereiken door je vraag per e-mail te versturen naar wedstrijdregistratie@knhs.nl of te bellen naar Afdeling Wedstrijdregistratie via telefoonnummer 0577-408300. De medewerkers van de KNHS helpen je graag.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb